درد ساق پا وقتی پدید می آید که در فعالیت های بدنی تغییراتی ایجاد شود. مثلا اگر د رهفته چندین روز را به ورزش اختصاص می دهید ممکن است به درد ساق پا دچار شوید. البته شدت درد به نوع حرکات فیزیکی شما بستگی دارد. دویدن در مسافت های طولانی و بالارفتن از کوه ممکن است درد متفاوتی در ساق پا ایجاد کنند. این دردها که ممکن است تا چند روز ادامه یابد ممکن است دلایل پزشکی نیز داشته باشد که باید نسبت به آن حساس بود. خرید زانوبند زاپیامکس یکی از راه های مناسب درمان به شما ر می رود. اغلب دردها ی ساق پا در این شرایط پدید می آید:
- درد ساق پا بعد از دویدن
- درد ساق پا بعد از ورزش
- درد ساق پا بعد از عمل دیسک کمر
- درد ساق پا بعد از پیاده روی
- درد ساق پا بعد از عمل رباط صلیبی
- درد ساق پا به علت دیسک کمر
- درد ساق پا بعد از طناب زدن
- دردساق پا به علت سرما
- درد ساق پا در بارداری
- دردساق پا در پریودی
درد ساق پا نشانه چیست؛ نشانه ها و هشدارها
وقتی درد در ساق پا آغاز می شود نشانه آن است که ماهیچه و بافت استخوان پا درچار کشیدکی یا مشکلی شده است. در موارد حاد تر هم ممکن است تنگی شریان ها سبب درد باشد. برخی بیماری ها که ممکن است با نشانه درد ساق پا وجود د داشته باشند چنین است:
- مشکلات عروقی: تنگ شدن شریان ها گاهی سبب درد ساق پا خواهد شد که ممکن است در این میان رنگ پوست در آن ناحیه نیز تغییر کند. به این ترتیب گاهی افزایش غلظت خون باعث درد ساق پا میشود.
- گرفتگی عضلات: خستگی و گاهی کم آب بودن عضلات سبب درد ناگهانی ساق پا خواهد شد.
- آسیب عصب سیاتیک: سرایت درد فشردگی عصب سیاتیک به قسمت ساق پا نیز از موارد شایعی است که ممکن است درد ساق پا را پدید آورد.
- تنگی کانال نخاعی علت درد ساق پا: هنگامی که نواحی داخلی ستون فقرات تنگ شود به اعصاب فشار وارد خواهد شد.این رخ داد سبب می شود تا در ناحیه ساق پا احساس درد کنید.
- التهاب تاندون: تاندون ها رشته های محکمی هستند که موجب اتصال ماهیچه به استخوان خواهند شد. وقتی تاندون ملتهب شود درد در ناحیه ساق پا ایجاد خواهد شد. التهاب در تاندون های همسترینگ بیشتر شایع است.
برای رهایی از درد ساق پا با زاپیامکس می توانید ریسه این عارضه یعنمی ورم زانو را درمان کنید.
- ۰۲/۰۹/۱۴